De mooie panoramakalender laat mensen zien die op hun manier strijden tegen ongelijkheid; bijvoorbeeld tegen ongelijke verloning of mensen die opkomen voor gelijke rechten. 

Misschien wil je dansen terwijl de wereld om je heen oorlog voert. Of zakenvrouw zijn terwijl je omgeving eist dat je thuisblijft. Misschien ga je de straat op om je stem te laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. Of misschien wil je thuis op de bank zitten met de persoon van wie jij houdt, ongeacht diens cultuur, sekse of gender.

Zijn wie je bent en doen wat je wilt is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er wereldwijd veel mensen die knokken voor het recht zichzelf te zijn. Die opstaan om een gelijke behandeling te eisen. Die op hun eigen manier strijden tegen ongelijkheid. Niet alleen voor zichzelf, maar voor iedereen wereldwijd die dezelfde strijd voert.

De Oxfam Novib panoramakalender met prachtige foto’s en verhalen uit de hele wereld. Geniet elke maand weer van een alledaags en tegelijkertijd bijzonder tafereel.

Formaat: 60 x 26 cm