Wereldwinkel Barendrecht bestaat 17 januari 2023 50 jaar. Groot feest met een gouden rand. Het hele jaar door zijn er activiteiten. Deze worden bekendgemaakt in De Schakel, op onze Website, Facebook en Instagram.

Wij danken onze sponsors, t.w. Kaasspeciaalzaak De Weypoort / Dick Schumacher, St. Allerhande, Drukwerk Barendrecht.

U, als klant deelt mee in onze feestvreugde. Het hele jaar door zijn er acties, die bekend worden gemaakt in De Schakel.

             Dus houdt uw brievenbus in de gaten.

Hieronder vindt u alle activiteiten, die de Wereldwinkel in 2023 organiseert.

1. Wij houden een loterij van 17 januari t/m 23 juni 2023.De opbrengst van de loterij is voor de bestrijding van de onkosten van de activiteiten en voor de Wereldwinkel, zodat deze haar taak als bevorderaar van FairTrade nog langer kan voortzetten. Wij verkopen onze producten, die voor een goede prijs zijn ingekocht en die de makers verzekeren van een goed bestaan.

2. Dinsdag 17 januari heeft burgemeester G. Veldhuijzen, middels het plaatsen van 2 banners bij de Wereldwinkel aan de Middenbaan 107, 
het startsein gegeven voor het feestelijke jaar.

3. Iedere klant ontvangt bij een aankoop een mooie geplastificeerde boekenlegger cadeau.
De boekenlegger is speciaal ontworpen
voor ons
vijftig jaar bestaan en is voorzien van vrolijke Peruaanse gelukspoppetjes. De boekenleggers zijn gesponsord door St. Allerhande.

4. Inwoners van Barendrecht, die in januari de leeftijd van 50 jaar hebben bereikt, krijgen in de Wereldwinkel  Barendrecht
             50% korting op Non-Food artikelen.

5. Was u op dinsdag 17 januari 2023 jarig en u bent inwoner van Barendrecht, dan kunt u in de Wereldwinkel Barendrecht een fles wijn ophalen.

6. Bent u 50 jaar getrouwd in ons jubileumjaar 2023, dan krijgt u in de Wereldwinkel Barendrecht 50 % korting op Non-Food artikelen.         Hieronder de activiteiten, die op een later moment worden gerealiseerd!!!
En………………..we houden natuurlijk ook nog activiteiten als verrassing.